Mai puţin de jumătate dintre candidaţii din Vrancea au luat peste 7 la Titularizare. Sunt şi două note de 10

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Notele au fost publicate
Notele au fost publicate

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină la proba scrisă minimum nota 7, iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5.

Rezultatele obţinute de cadrele didactice care au susţinut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învăţământul preuniversitar - sesiunea 2022 au fost publicate astăzi, 19 iulie, pe pagina web dedicată, https://isjvrancea.ro/ . Rata notelor peste 7 obţinute de candidaţii care au susţinut proba scrisă este de 46% . iar procentul notelor între 5,00 şi 7,00 este de 34%. Din promoţia curentă, 7% dintre candidaţi au obţinut note peste 7.

Doi candidaţi au obţinut nota 10.  Este vorba despre Rodica Bălosu, profesoară de biologie şi Corina Simona Biţeanu, educatoare. Notele pot fi văzute AICI

La proba scrisă din cadrul concursului naţional pentru ocuparea posturilor didactice din învăţământul preuniversitar s-au prezentat 433 candidaţi din totalul de 490 de candidaţi înscrişi.

În centrele de evaluare au fost notate 389 de lucrări, întrucât 44 de candidaţi s-au retras din concurs din motive personale sau medicale, în conformitate cu prevederile metodologiei. Nicio lucrare nu a fost anulată din motive legate de nerespectarea metodologiei.

Contestaţiile la proba scrisă se pot depune/transmite la Inspectoratul Şcolar Judeteţean Vrancea, astfel: în data de 19 iulie 2022 contestaţiile se depun, în scris, până la ora 21:00; în data de 20 iulie 2022 contestaţiile se depun, în scris, până la ora 12:00.

În situaţii excepţionale, transmiterea contestaţiilor se poate realiza şi electronic (scanat), prin poşta electronică, în data de 19 iulie 2022 şi în data de 20 iulie 2022, până la ora 12:00, pe adresa de e-mail: mru.isjvn@gmail.com.

Contestaţiile se depun personal de către candidat sau prin împuternicit, acesta din urmă prezentând o procură notarială în original. Candidatul anexează la contestaţia depusă şi o copie a buletinului/cărţii de identitate.

Contestaţia va conţine următoarele informaţii: judeţul, numărul şi denumirea centrului de concurs, numele, iniţiala tatălui, prenumele, codul numeric personal, disciplina la care a susţinut proba scrisă în cadrul concursului şi nota contestată, adresa de e-mail, numărul de telefon şi denumirea uneia dintre instituţiile/unităţile de învăţământ absolvite. Nu pot fi contestate lucrările scrise ale altor candidaţi.

Rezultatele finale se afişează la sediul  Inspectoratului Şcolar Judeţean Vrancea şi pe site în data de 27 iulie 2022.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină la proba scrisă minimum nota 7 (şapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obţinute la proba scrisă, se realizează în şedinţe publice organizate de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea în zilele de 29 iulie şi 1 august 2022.

La nivel judeţean sunt disponibile 104 de posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată ( 59 în mediul urban şi 45 în mediul rural).

Vă mai recomandăm:

Două note de 10 în Vrancea la examenul de Titularizare. Nici 40% din candidaţi nu au reuşit să obţină minim 7

Absenţe în masă la concursul de Titularizare. Alţi profesori  s-au retras din examen când au văzut subiectele

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite