Două note de 10 în Vrancea la examenul de Titularizare. Nici 40% din candidaţi nu au reuşit să obţină minim 7

0
0
Titularizare 2021
Titularizare 2021

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină la proba scrisă minimum nota 7, iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5.

Rezultatele obţinute de cadrele didactice care au susţinut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învăţământul preuniversitar - sesiunea 2021, înainte de înregistrarea contestaţiilor, au fost publicate astăzi, 27 iulie, pe pagina web dedicată, https://isjvrancea.ro/.

În Vrancea, rata notelor peste 7  obţinute de candidaţii care au susţinut proba scrisă este de 39,2% .

De asemenea, procentul notelor între 5 şi 7 este de 39,4%. Din promoţia curentă  6,3% dintre candidaţi au obţinut note peste 7 (şapte). 

Doi candidaţi au obţinut nota 10. Este vorba despre Florentina Nicoleta Păun, la profilul Educatoare şi Ica Roxana Savin,  la Limba şi Literatura Română.

La proba scrisă din cadrul concursului naţional pentru ocuparea posturilor didactice din învăţământul preuniversitar s-au prezentat 432 candidaţi din totalul de 541 de candidaţi înscrişi.

În centrele de evaluare au fost notate  395 de lucrări, întrucât: 45 de candidaţi s-au retras din concurs din motive personale sau medicale, în conformitate cu prevederile metodologiei, iar lucrările a 2 candidaţi au fost anulate din motive legate de nerespectarea metodologiei.

Contestaţiile pot fi depuse/transmise la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 27 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 28 iulie, până la ora 12:00. În situaţii excepţionale, contestaţiile pot fi transmise si prin e-mail la adresa mru.isjvn@gmail.com, după afişarea rezultatelor, până în data de 28 iulie, ora 12:00. Rezultatele finale se afişează în data de 3 august la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean şi pe site.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină la proba scrisă minimum nota 7 (şapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci). Proba practică şi inspecţia la clasă au fost eliminate pentru anul în curs prin OUG nr. 70/2020, aprobată prin Legea nr. 179/2020, cu modificările şi completările ulterioare.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obţinute la proba scrisă, se realizează în şedinţe publice, organizate de către inspectoratele şcolare în intervalul 4 - 5 august.

Mai multe - Focşani

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite