Întreţinerea aparatelor de aer condiţionat la Spitalului "Sf. Pantelimon" goleşte bugetul unităţii medicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai mare unitate spitalicească din judeţ a încheiat un nou contract de servicii de reparare si întreţinere a aparatelor de aer condiţionat cu firma Harions Serv.

Firma Harions Serv, aparţinând lui Ion Harabagiu, tatăl secretarului judeţului Vrancea Raluca Dan, a obţinut de la Spitalul de Urgenţă „Sf. Pantelimon” din Focşani un nou contract fabulos de servicii de reparare si întreţinere a aparatelor de aer condiţionat până în mai, anul viitor.

Valoarea contractului din acest an se ridică la suma de 192.000 de lei, la care se adaugă alţi 96.000 de lei care vor fi daţi prin acte adiţionale până în mai 2015.

„Achizitorul intenţionează să suplimenteze cu maxim 50 % cantitatea de servicii achiziţionată, începând cu 01.01.2015, pentru primele 4 luni ale anului 2015, prin intermediul unor Acte Adiţionale convenite cu prestatorul, în funcţie de necesităţi şi de existenţa resurselor financiare alocate cu această destinaţie. Precizăm că valoarea estimată cumulată a achiziţiei(aşadar + cele 4 luni din anul 2015) este de 288000.00 lei, fără TVA, din care 192000.00 lei, fără TVA reprezintă valoarea achiziţiei pentru anul 2014 şi 96000.00 lei, fără TVA, valoarea eventualelor acte adiţionale pe anul 2015, astfel cum rezultă şi din nota de estimare ataşată”, se arată în obiectul contractului.

De menţionat că această firmă primeşte în fiecare an contracte de la Spitalul Judeţean, care are aproximativ 300 de aparate de aer condiţionat.

O altă firmă a lui Ion Harabagiu, Harions Data, a obţinut şi ea recent un contract de la Primăria Odobeşti, de 27.4000 de lei, pentru extinderea sistemului de supraveghere video din oraş.

Mai puteţi citi:

Răcoare în familie la consiliul judeţean

Ion Harabagiu, tatăl secretarului judeţului Vrancea, Raluca Dan, câştigă sute de mii de lei de pe urma aerului condiţionat montat de firma sa la Consiliul Judeţean.

Achiziţiile directe îi îmbogăţesc pe clienţii şefilor judeţului

Firma Harions Data, aparţinând lui Ion Harabagiu, tatăl secretarei judeţului Raluca Dan, a obţinut contracte de la mai multe primării din judeţ pentru montare de camere de supraveghere şi instalare aparate de aer condiţionat.


 

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite