Inedit/Bronzare organică pentru o culoare exotică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O nouă metodă de bronzare, rapidă, de durată şi fără riscuri, a fost lansată în municipiul Focşani. Este vorba despre bronzul organic, inovaţie care te scapă de expunerea îndelungată la soare şi de minutele interminabile petrecute la solar.

În doar 30 de minute, pielea va capăta o culoare exotică prin procesul de pulverizare cu o soluţie sută la sută naturală, compusă din extracte de Aloe Vera, muşeţel, ceai verde, alb, miere şi coji de nuci verzi.

„Culoarea va deveni vizibilă la patru - cinci ore de la aplicare şi va atinge maximul de intensitate în 24 de ore. Este preferabil şi recomandat ca respectivul client să nu facă duş decât după opt ore de la momentul şedinţei de bronzare. Bronzul organic poate dura până la zece zile şi chiar mai mult, în funcţie de epiderma şi modul de îngrijire personal al fiecărui client", spune Gina Dumitru, proprietara salonului Girox.

Procedeu adus din străinătate

Bronzarea organică a apărut pentru prima dată în America şi Anglia, iar în România primul salon a fost deschis anul trecut în Bucureşti. Preţul unei şedinţe care include pulverizarea soluţiei, uscarea şi hidratarea este de 60 de lei, însă rezultatele sunt garantate. Clienţii care îşi vor face un abonament de două şedinţe vor plăti 100 de lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite