Incendiu la o fabrică de brichete din Vrancea. Pompierii au avut o intervenţie grea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au stins incendiul
Pompierii au stins incendiul

Pompierii s-au luptat peste două ore cu flăcările pentru a stinge incendiul izbucnit, nu se ştie din ce cauze, la fabrica de brichete din satul Căiata.

Un depozit de material lemnos aparţinând fabricii de brichete din satul Căiata, comuna Sihlea, s-a făcut scrum azi noapte, în urma unul incendiu.

Pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de două ore pentru a stinge focul.

Ei au acţionat cu  cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă, din cadrul Detaşamentelor de Pompieri Focşani şi Râmnicu Sărat, dar şi de la SVSU Sihlea.

Ce spun pompierii

În dimineaţa zilei de 06 martie anul curent, un apel la numărul unic de urgenţă 112 anunţa producerea unui incendiu la o anexă de prelucrare a materialului lemnos în satul Căiata, comuna Sihlea. La locul intervenţiei s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Sărat, trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă  şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Sihlea. Ajunse la faţa locului forţele de intervenţie au intervenit pentru stingerea incendiului care se manifesta pe o suprafaţă de cca. 150-200 mp. Pompierii au acţionat aproximativ  o oră şi 30 minute pentru lichidarea incendiului. Au ars întregul imobil cât şi mai multe materiale de producţie şi  utilaje electrice. Cauza probabilă a incendiului este producerea unui scurtcircuit electric. (Sursa: ISU Vrancea)
 

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite