Încă o primărie din Vrancea îşi face propria firmă de construcţii. Câte locuri de muncă vor fi create şi când încep recrutările

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Cîrligele îşi doreşte să realizeze lucrări de investiţii de calitate făcute cu proprii angajaţi, la cele mai mici costuri.

După succesul repurtat de Primăria Ciorăşti, prin înfiinţarea unei firme care are ca acţionat unic consiliul local, prin intermediul căreia se derulează în localitate lucrările edilitar gospodăreşti, şi Primăria comunei Cîrligele va înfiinţa, imediat după aprobarea bugetului, o astfel de firmă.

Cîrligele este comuna care a atras cele mai multe fonduri europene din judeţ şi vrea să fie eficientă şi în ce priveşte cheltuirea banului public, considerând că prin acest lucru va scăpa de birocraţia licitaţiilor. Mai mult, primăria va oferi şi 20 de locuri de muncă localnicilor, care au fost chemaţi deja la recrutare.

"Pentru a asigura funcţionarea şi conducerea acestei societăţi este nevoie de numirea unui administrator (director executiv), care să se ocupe de bunul mers al acestei societăţi, începând de la formalităţile de înfiinţare până la conducerea efectivă a societăţii prin selectarea şi angajarea muncitorilor, contractarea de lucrări, asigurarea materialelor necesare, supravegherea execuţiei lucrărilor etc. Persoanele interesate pentru a ocupa funcţia de administrator sunt rugate să depună un CV la sediul Primăriei Cârligele în perioada 25 februarie – 8 martie, urmând ca un interviu cu toţi doritorii să fie organizat la o dată ulterioară", se arată într-un comunicat al Primăriei Cîrligele.
Potrivit edililor, administratorul acestei firme ar trebui să aibă mai multe calităţi de bun manager, printre care cele de bun organizator, să aibă cunoştinţe tehnice sau economice, abilităţi în comunicare, să fie capabil să coordoneze o echipă de oameni, să colaboreze cu contabilul, devizierul, proiectanţii şi angajaţii.

În afară ce Ciorăşti, şi Primăria Răstoaca a înfiinţat o societate de construcţii în subordinea Consiliului Local, care de anul trecut derulează investiţii de interes utilitar.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite