FOTO VIDEO Cu ce bunătăţi s-au înfruptat focşănenii de ziua produselor agroalimentare româneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De anul trecut, pe data de 10 octombrie în ţara noastră se sărbătoreşte Ziua naţională a produselor agroalimentare româneşti.

Ziua Naţională a Produselor Agroalimentare Româneşti a fost sărbătorită la Focşani, în organizarea Direcţiei pentru Agricultură Vrancea, cu sprijinul Administraţiei Pieţelor Focşani.

În principalul centru agroalimentar al oraşului, Piaţa Moldovei, au fost expuse cu această ocazie cele mai frumoase produse agroalimentare aduse de fermierii vrânceni.

“Am făcut o expoziţie cu produse agroalimentare. Sunt şi produse tradiţionale atestate şi în curs de atestare. Avem şi materiale informative pentru fermieri referitoare la dosarele care se pot depune pentru omologarea produselor tradiţionale, sunt şi legume şi fructe de la producători, cei care au făcut proiecte pe măsura Tânărul Fermier şi pe Fermele Mici din cadrul PNDR. Încercăm să promovăm producătorul simplu din judeţul Vrancea”, ne-a declarat Carmen Popescu, de la Direcţia Agricolă Vrancea.

Publicul a fost invitat să deguste din bucatele care au umplut mesele puse la dispoziţie de organizatorii sărbătorii.

De anul trecut, pe data de 10 octombrie în ţara noastră se sărbătoreşte Ziua naţională a produselor agroalimentare româneşti.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite