FOTO VIDEO Bicicletă cu DVD, GPS şi motor cu baterii solare pe străzile Focşaniului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul s-a recomandat ca fiind Gelu din Răduleşti şi spune că toate dotările l-au costat aproximativ 2000 de euro, bani câştigaţi la muncă în Italia.

Astăzi la prânz, în zona Teatrului „Mr. Gh. Pastia” din Focşani, un bărbat care spune că se numeşte Gelu şi este din satul Răduleşti făcea senzaţie cu bicicleta sa ultradotată.

Omul spune că i-au trebuit doi ani să echipeze bicicleta. Dacă pe mijlocul de transport cu care face naveta între Focşani şi Răduleşti omul a plătit nu mai mult de 100 de euro, dotările tehnice care le-a instalat pe bicicletă spune că i-au scos din buzunar 2000 de euro, bani pe care i-a făcut la muncă, în Italia.

„Am GPS, DVD, sistem de sonorizare, iar pentru electricitate am instalat un panou solar şi un motor electric. E cam periculos să mă uit la DVD în timp ce merg pe bicicletă, dar când staţionez mă mai uit”, spune Gelu, care a şi făcut o demonstraţie că toate echipamentele funcţionează. 

Pentru că vremea de afară cam bătea a ploaie, Gelu a ţinut să protejeze echipamentele de pe bicicletă cu o folie din plastic.

Mai puteţi citi:

FOTO Ministrul Remus Pricopie, „torturat” la Focşani de Ziua Educaţiei

Salon auto la Focşani, la sfârşitul săptămânii

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite