FOTO În arestul poliţiei, după ce a furat peste 100 de pachete cu ţigări. Hoţul şi-a luat complice un copil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a fost reţinut, urmând a fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Focşani au identificat două persoane bănuite că ar fi pătruns prin efracţie într-un magazin, de unde ar fi sustras mai multe pachete de ţigări precum şi alte bunuri, în valoare de 5.000 lei

Potrivit acestora, pe 4 iulie, ora 06.30, au fost sesizaţi de către un bărbat din localitate, administrator al unei societăţi comerciale, cu privire la faptul că în noaptea de 3/4 iulie persoane necunoscute ar fi pătruns în interiorul  unui magazin, prin forţarea gratiilor de la un geam de aerisire, de unde ar fi sustras mai multe pachete de ţigări şi alte bunuri, în valoare de aproximativ 5.000 lei.

Poliţiştii au reuşit în cursul aceleiaşi zile identificarea persoanelor bănuite de comiterea furtului, respectiv un bărbat, de 28 ani din comuna Vîrteşcoiu, judeţul Vrancea şi un  minor, de 13 ani, din municipiul Focşani.

image

Bărbatul a fost depistat de poliţişti pe raza oraşului Pogoanele, judeţul Buzău, având asupra sa un număr de 114 pachete de ţigări. Acesta a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca, în cursul zilei de 5 iulie a.c, să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani cu propunere de arestare preventivă.

Investigaţiile în cauză au fost desfăşurate cu sprijinul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

image
Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite