Fostul şef al ISJ Vrancea a pierdut pentru prima dată bătălia în instanţă / Rămâne suspendat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lui Bostan nu i-a mai ieşit pasenţa.
Lui Bostan nu i-a mai ieşit pasenţa.

Curtea de Apel Galaţi a respins astăzi ca nefondată cererea lui Iordache Bostan de a suspenda ordinul Ministerului Educaţiei prin care este dat jos din funcţie. Aceasta este prima dată când Bostan pierde un proces, cunoscut fiind ca inspectorul demiterilor şi al revenirilor pe post.

Curtea de Apel Galaţi a respins astăzi ca nefondată cererea de suspendare a executării ordinului nr. 4787 emis de Ministerul Educaţiei şi Cercetării, Tineretului şi Sportului (MECTS) în urmă cu două luni, ordin ce priveşte suspendarea din funcţie a inspectorului şcolar general Iordache Bostan, şeful ISJ Vrancea.

Motivul suspendării din funcţie: dosarul „mita de la Bac 2008" în care inspectorul general este acuzat de trafic de influenţă pentru fraudarea examenului.

Obişnuit cu procesele pe care le-a câştigat de fiecare dată întrucât a fost repus în funcţie prin decizia instanţei de trei ori într-un an de zile, Iordache Bostan s-a dus la pas întins la Curtea de Apel Galaţi să dea în judecată ministerul şi să îşi câştige din nou funcţia.

Numai că, de data aceasta magistraţii de la Curtea de Apel Galaţi au refuzat să îi dea câştig de cauză păstrând valabil ordinul de suspendare dat de minister până la finalizarea procesului cu Direcţia Naţională de Anticorupţie.

Iordache Bostan nu a putut fi contactat de reporterii noştri după ce magistraţii au dat emis decizia în acest dosar.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite