Focşani : În urmă cu jumătate de oră / O femeie a fost lovită în plin de o maşină pe trecerea de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-a întâmplat la trecerea de pietoni de pe bd. Brăilei la sensul giratoriu de la supermarketul Kaufland. Femeia traversa regulamentar. Acum se află la spitalul judeţean în stare gravă.

Potrivit poliţiştilor, şoferul, Lucian Olăreanu (61 ani) din Focşani nu a acordat prioritate femeii şi a luat-o pe capotă. Victima, Păunica Hristea (60 ani ) se află la spital în stare gravă. Şoferul este cercetat penal acum de poliţişti pentru vătămare corporală din culpă.

Aceştia i-au reţinut permisul de conducere urmând să stabilească ce sancţiune va primi şoferul, în funcţie de numărul de îngrijiri medicale pe care le va primi bătrâna accidentată.

„Accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate pietonului care traversa regulamentar trecerea de pietoni. I-a fost reţinut permisul de conducere şoferului şi este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă. Sancţiunea va fi stabilită în funcţie de numărul de îngrijiri medicale pe care îl va primi persoana accidentată", ne-a declarat şeful Poliţiei Municipiului Focşani, comisar şef Gicu Avasiloaie.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite