Fiul unui poliţist a găsit o poşetă în care se aflau bani mulţi. Unde trebuia să ajungă persoana care a pierdut-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proprietarul şi-a recuperat poşeta cu bani
Proprietarul şi-a recuperat poşeta cu bani

Poşeta care conţinea bani şi documente a fost uitată într-un magazin din municipiul Focşani, în noaptea de marţi spre miercuri.

În cursul nopţii trecute, în timp ce se afla la o unitate de alimentaţie publică situată pe şoseaua de centură a municipiului Focşani,  un băiat pe nume Robert, în vârstă de 19 ani, fiu de poliţist, a observat o poşetă ce părea a fi uitată de cineva.

Fără să stea pe gânduri, a luat-o şi a dus-o direct la Poliţia Municipiului Focşani.

La scurt timp, poliţiştii au identificat-o pe proprietara poşetei, fiind vorba de o româncă, originară din judeţul Suceava, care se deplasa către reşedinţa sa din Grecia.

„Aceasta a făcut cale întoarsă de la Giurgiu şi s-a prezentat la sediul poliţiei municipale, unde colegul nostru, împreună cu tânărul model i-au restituit geanta, în care se aflau mai multe documente personale, precum şi suma de 940 de euro. 
Mulţumirile şi aprecierile au fost pe măsură, având în vedere că doamna, pedagog de profesie, nu ar fi putut să treacă graniţa şi să se întoarcă acasă, dacă nu şi-ar fi recuperat bunurile. Gestul tânărului, care ar trebui să fie unul normal pentru oricare dintre noi, este rezultatul exemplelor de corectitudine şi educaţie oferite de tatăl său, poliţist în cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Goleşti”, au precizat poli’i;tii din cadrul IPJ Vrancea.
 

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite