Fiul senatorului Sorina Plăcintă, reţinut pentru tentativă de omor / UPDATE Andrei Plăcintă a fost reţinut pentru 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Una dintre maşinile avariate Sursa foto: Realitatea Tv
Una dintre maşinile avariate Sursa foto: Realitatea Tv

Fiul senatoarei Sorina Plăcintă, Andrei Plăcintă, este anchetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti pentru tentativă de omor, tâlhărie şi ultraj contra bunelor moravuri.

UPDATE, ora 17.30

Fiul deputatei Sorina Plăcintă, Andrei Plăcintă, a fost reţinut în urmă cu puţin timp pentru 24 de ore.

Tânărul în vârstă de 20 de ani şi-a bătut prietena în plină stradă, azi-noapte, şi a avariat două maşini după care a fugit. Un trecător a intervenit în timpul agresiunii pentru a o salva pe fată şi a atras furia lui Andrei care s-a urcat la volan şi a încercat să-l calce cu maşina, rănindu-l. Un al doilea trecător, care avea un pistol cu gloanţe de cauciuc a intervenit în altercaţie şi l-a rănit pe Andrei Plăcintă.

Mai citiţi:

Andrei Plăcintă, ateu, profanator şi homosexual


Atât fiul senatoarei cât şi victima acestuia, cel pe care a încercat să-l lovească, sunt internaţi la Spitalul Univesitar de Urgenţă Bucureşti. Surse din cadrul Parchetului spun că tânărul se afla sub influienţa etnobotanicelor dar medicii spun că, deocamdată, nu se poate dovedi acest lucru.

Mama sa spune că Andrei va răspunde în faţa legii. „Băiatul este major, are 20 de ani. Este responsabil şi va răspunde pentru faptele sale, legea îşi va urma cursul", a declarat Sorina Plăcintă pentru Realitatea Tv.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite