Elev de la Liceul cu Program Sportiv din Focşani, bătut în toaleta şcolii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătaia a avut loc în toaleta liceului
Bătaia a avut loc în toaleta liceului

Băiatul în vârstă de 16 ani, elev în clasa a IX-a, a fost diagnosticat la spital cu  „traumatism cranio-facial acut închis , traumatism piramidă nazală, fractură oase propii nazale prin agresiune”.

Violenţele în şcolile din Vrancea par să nu mai contenească. Un elev de la Liceul cu Program Sportiv a ajuns la urgenţe după ce a fost bătut în toaleta şcolii de un coleg de-al său cu doi ani mai mare. 

"A fost o altercaţie produsă marţi, între doi elevi, în toaletă, pe timpul pauzei. A fost oprită la timp de profesorul de serviciu şi directorul adjunct. Elevii s-au lovit reciproc. Ambii sunt vinovaţi, cel care a fost lovit a ripostat şi el după un schimb de replici. S-a luat legătura cu părinţii elevilor. Se va întocmi un raport de către comisia de violenţă care va fi înaintat Consiliului Profesoral ce va urma să fie trimis Consiliului de Administraţie", a afirmat directorul Liceului cu Program Sportiv, Petruţ Mihai, potrivit Mediafax.


Elevul de clasa a IX-a care a fost bătut riscă să fie sancţionat cu scăderea mediei la purtate în vreme ce agresorul, elev în clasa a XI-a, riscă să fie exmatriculat.
 

FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite