Eduard Corhană, secretarul municipiului Focşani, a plecat de la DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acesta a fost audiiat la DNA Galaţi, după descinderi făcute la Prefectura Vrancea. Din primele informaţii ar fi vizate dosare privind mai multe retrocedări ilegale, făcute începând cu anul 2006,

Secretarul municipiului Focşani, Eduard Corhană, a plecat de la DNA Galaţi, acolo unde a dat o declaraţie în dosarul retrocedărilor presupus ilegale, pentru care au venit astăzi la Prefectura Vrancea procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Informaţia ne-a fost confirmată de primarul Decebal Bacinschi.

„I s-a cerut să dea o relaţie profesională în anchetă. S-a dus tatăl lui să-l aducă acasă, iar mâine va pleca la Mircurea Ciuc, unde este o întâlnire a tuturor secretarilor de municipii din ţară” ne-a declarat Decebal Bacinschi.

În urma percheziţiilor, până în prezent cinci persoane au fost ridicate şi duse la audieri: Eduard Corhană, secretarul Primăriei Focşani, Dan Bunghez, şeful Agenţiei Domeniilor Statului Vrancea,  inginerul Marin Gheorghe, care făcea parte din colectivul de lucru de pe lângă Comisia Judeţeană de Fond Funciar, Gabi Furtună, şefa Serviciului Urmărirea Actelor de Retrocedare în Prefectura Vrancea şi Petrică Marin, tot de la OCPI.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite