Echipa de handbal a Focşaniului şi-a adus antrenor sârb. Acesta are ca obiectiv menţinerea formaţiei în primele opt ale Ligii Naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dalibor Cutura FOTO: CSM Focşani 2007
Dalibor Cutura FOTO: CSM Focşani 2007

Dalibor Cutura, celebrul handbalist sârb a semnat astăzi în calitate de antrenor cu echipa Focşaniului, pentru o perioadă de 2 ani.

Dalibor Cutura are o carieră de 26 de ani, plină cu performanţe internaţionale cu Naţionala Serbiei, dar şi cu echipele de club pentru care a evoluat.

Este foarte bun cunoscător al handbalului românesc în perioada 2012-2019 fiind jucător de bază al echipei Constanţei – HCM Constanţa, devenită din 2015 HC Dobrogea Sud Constanţa.

A jucat în Serbia, apoi în Ungaria, la Vesprem şi în Spania pentru JD Arrade şi Ademar Leon, între 2008 şi 2012.

Jucător de mare valoare, Dalibor Cutura a optat să-şi înceapă o carieră de antrenor de echipă de club la CSM Focşani 2007 ”pentru că Viorel Ciubotaru a fost primul care m-a sunat”, aşa cum a declarat, şi pentru că Focşaniul are o echipă pe care ”o cunoaşte foarte bine şi care, cu unul-doi jucători în plus poate face performanţă”.

Obiectivul asumat de noul antrenor al CSM Focşani 200 este cel puţin intrarea în play-off.

Dalibor Cutura are şi experienţă de antrenor ca secund - şi jucător – al naţionalei Serbiei la campionatul European din Polonia, în urmă cu trei ani.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite