După ce "a schimbat faţa oraşului", Marian Lungu părăseşte Direcţia de Dezvoltare şi Servicii Publice. Primarul Misăilă are alte planuri cu el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul director interimar al Direcţiei de Dezvoltare şi Servicii Publice Foşani este Otilia Stoica, care la începutul lunii mai a intenţionat să-şi dea demisia.

Marian Lungu şi-a încheiat misiunea la Direcţia de Dezvoltare şi Servicii Publice Focşani, după numai şase luni de la obţinerea funcţiei de director.

Fostul finanţist şef promitea atunci focşănenilor că în câteva luni va schimba faţa oraşului, dar se pare că planurile edilului oraşului pentru Marian Lungu erau altele.

Primarul Crisi Misăilă a înfiinţat de curând propriul Corp de Control personal, fapt pentru care îl va promova pe Lungu în funcţia de şef al noului compartiment. Deja,  s-au demarat procedurile de angajare, fiind scoase la concurs patru posturi.

Lungu esteomul în care Misăilă are încredere încă de pe vremea când îi era şef la Finanţe.

La Direcţia de Dezvoltare şi Servicii Publice este acum director interimar şefa de la Spaţii Verzi, Otilia Stoica, specialist care la începutul lunii mai a fluturat demisia din instituţie, invocând, se pare, motive de sănătate.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite