Cum a vrut să se îmbogăţească un vrâncean care a închiriat două autoturisme. El a ajuns în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul s-a ales cu cătuşe la mâini
Bărbatul s-a ales cu cătuşe la mâini

Un bărbat de 24 de ani a fost reţinut pe  2 octombrie, de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale. Bărbatul este bănuit de săvârşirea unor înşelăciuni.


Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au identificat un bărbat bănuit de comiterea unor fapte de înşelăciune.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că în perioada 11 septembrie – 02 octombrie, cel în cauză ar fi închiriat două autoturisme de pe raza municipiilor Braşov şi Bacău, pe care ulterior le-ar fi vândut.

Prejudiciul reclamat de societăţile în cauză a fost estimat la suma de 23000 euro, reprezentând valoarea autoturismelor.

Totodată, în sarcina acestuia s-a reţinut că în această perioadă ar fi condus autoturismele având dreptul de a conduce vehicule suspendat.

În urma identificării, în jurul orei 21.00, bărbatul a fost dus la poliţie pentru audieri. Acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Vrancea, urmând a fi prezentat Judecătoriei Focşani, cu propunere de arestare preventivă.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite