Copil de 11 ani, mort la Spitalul din Focşani după ce s-a înţepat într-un cui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băiatul a fost internat luni în spital, iar ieri s-a stins din viaţă sub privirile medicilor neputincioşi, care nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Un băiat în vârstă de 11 ani, din comuna Slobozia Bradului, a murit la Spitalul de Urgenţă „Sfântul Pantelimon” din Focşani în urma unei banale zgârieturi. Potrivit părinţilor acestuia, băiatul s-a înţepat duminică într-un cui, iar luni s-a simţit rău, motiv pentru care părinţii s-au adresat Spitalului din Dumbrăveni.

De aici a fost transferat la Spitalul Judeţean şi ţinut sub observaţie la Secţia de chirurgie infantilă, fiind ulterior, când starea sa s-a agravat, a fost transferat la terapie intensivă .

„Din păcate, starea copilului a continuat să se deterioreze în ciuda eforturilor depuse de medici şi la scurt timp a intrat în stop cardiorespirator. Deşi au fost aplicate manevre de resuscitare şi a fost intubat, medicii nu l-au putut salva. La ora 17.30 a fost declarat decesul. Corpul neînsufleţit va fi dus la SML pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea exactă a cauzei decesului”, a declarat Alina Pelin, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Focşani.

Medicii legişti urmează să stabilească cauzele care au condus la decesul copilului.

FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite