Copii din Vrancea, exploataţi de tatăl lor.  Acesta îi trimitea la cerşit şi îi bătea crunt dacă nu îi aduceau bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul s-a ales cu cătuşe
Bărbatul s-a ales cu cătuşe

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Vrancea, a fost reţinut miercuri seara de poliţişti, rele tratamente aplicate copiilor lui şi exploatarea cerşetoriei.


Bărbatul este învinuit că timp de mai bine de jumătate de an şi-a agresat fizic cei doi copii, de 8, respectiv 15 ani, şi i-a fi determinat să apeleze în mod repetat la mila cetăţenilor pentru a cere bani de care s-a folosit individul.

Despre fapte, s-au sesizat din oficiu poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Coteşti.

Faţă de bărbatul de 42 de ani poliţiştii au dispus măsura reţinerii, pe bază de ordonanţă, pentru 24 ore, urmând ca joi să fie prezentat instanţei cu propuneri legale.

Cei doi copii au fost preluaţi la Protecţia Copilului.


"Sâmbătă, pe la ora 15.10, asistentul comunitar din comună  ne-a adus la cunoştinţă că un minor prezintă urme de violenţă. Echipa noastră s-a deplasat la faţa locului, împreună cu poliţia şi reprezentantul primăriei şi au fost găsiţi doi copii care au declarat că tatăl lor îi bate frecvent. Copii au fost preluaţi de noi, iar cel mic, de 8 ani, a stat internat în spital trei zile, pentru îngrijiri. Mama copiilor nu era la domiciliu şi nici nu a fost identificată până în prezent. Copii se află la noi, la centrul din subordinea Direcţiei pentru Protecţia Copilului, unde au parte de un program de îngrijire şi servicii de specialitate, inclusiv evaluare şi consiliere psihologică", ne-a declarat Adina Lăscan, purtător de cuvânt DGASPC Vancea.

FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite