Consilier local din Focşani, dublă excludere din consiliile de administraţie ale unităţilor de învăţământ. Cu ce a greşit alesul liberal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierul liberal Nicu Tănase îşi va pierde, în şedinţa de Consiliu Local de marţi, 8 mai, calitatea de membru în consiliile de administraţie de la Liceul cu Program Sportiv şi Clubul Sportiv Şcolar Focşani.

Liberalul a dobândit această calitate la începutul mandatului de consilier local, dar atât unităţile de învăţământ în cauză cât şi Corpul de Control al primarului Misăilă îl acuză că lipseşte nemotivat de la şedinţele consiliului de administraţie.

Astfel, directorul Liceului cu Program Sportiv, Mihai Petruţ, care este şi consilier local PSD, a întocmit un tabel cu participarea celor doi aleşi locali la şedinţele consiliului de administraţie în şcoala pe care o conduce.

Astfel, în vreme ce alesul PSD Mihai Nedelcu însumează o prezenţă de 100% la cele 23 de şedinţe, liberalul Nicu Tănase a absentat de la toate cele 23 de şedinţe.

De altfel, membrii consiliului de administraţie al LPS Focşani i-au retras încă de pe 16 aprilie calitatea de membru lui Nicu Tănase şi cer Consiliului Local desemnarea unui alt ales local.

Aceeaşi situaţie se regăseşte şi la Clubul Sportiv Şcolar Focşani, unde Nicu Tănase a absentat de la toate cele nouă şedinţe ale consiliului de administraţie din mandatul actual de consilier local, spre deosebire de colegul său de partid, Dan Buzoi, care a fost prezent la toate şedinţele Clubului Sportiv Şcolar de Gimnastică Focşani.

Deocamdată, Nicu Tănase îşi păstrează calitatea de membru în consiliul de administraţiei al Şcolii Nr. 3.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite