Conducătorii de mopede din Vrancea, luaţi la ochi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întrucât în ultimele două săptămâni la nivelul judeţului s-au produs trei accidente de circulaţie avându-i ca protagonişti pe conducătorii de mopede, poliţiştii vrânceni au reacţionat şi au organizat o acţiune pentru verificarea acestora.

Cu această ocazie, oamenii legii au descoperit că cele mai grave abateri săvârşite în trafic de această categorie se produc din cauza consumului de alcool.

Este şi cazul unui bărbat din Broşteni, care a fost depistat ieri conducând un moped în timp ce se afla sub influenţa alcoolului. Bărbatul s-a ales cu o amendă de 603 lei.

„Poliţia Rutieră avertizează cu privire la pericolul potenţial pe care îl prezintă conducătorii de mopede, care nu au permis de conducere şi care nu au promovat cursurile de legislaţie rutieră. Aceştia, necunoscând regulile de circulaţie, se pot face vinovaţi de producerea unor evenimente în care, de cele mai multe ori, se autoaccidentează, însă pot cauza vătămări şi altor persoane aflate pe drumul public", spune inspectorul principalBogdan Toader, purtător de cuvânt al IPJ Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite