Colecţionar de biciclete furate. Cum l-a prins poliţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost prins cu trei biciclete
Bărbatul a fost prins cu trei biciclete

Bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore iar în cursul zilei de joi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, cu propuneri legale.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Focşani au depistat miercuri seară, un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din comuna Coteşti, care avea asupra lui 3 biciclete.

În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Focşani, s-a stabilit faptul că în seara respectivă, în jurul orelor 18.00, bărbatul, în timp ce se deplasa pe strada 1 Decembrie 1918, ar fi sustras o bicicletă din faţa unei frizerii aflate la parterul unui bloc, care nu era asigurată, iar în jurul orelor 19.30, ar fi sustras o altă bicicletă, din faţa unui supermarket de pe b-dul. Brăilei, care era asigurată cu lanţ şi lacăt de suportul special pentru biciclete.

Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea probării activităţii infracţionale a acestuia şi luării măsurilor legale ce se impun.
În cauză s-a dispus luarea măsurii preventive de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, cu propuneri legale.  

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite