Băiatul fostului viceprimar de la Urecheşti, condamnat pentru viol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adi Vasile Olteanu a fost condamnat pentru un viol comis în decembrie 2010
Adi Vasile Olteanu a fost condamnat pentru un viol comis în decembrie 2010

Vasile Adi Olteanu, fiul fostului vice de la Urecheşti, a primit ieri o pedeapsă de trei ani şi două luni pentru că şi-a bătut joc de o minoră în decembrie 2010.

Trimis în judecată în urmă cu un an sub acuzaţia de viol, Adi Vasile Olteanu, de 34 de ani, a fost condamnat ieri la 3 ani şi două luni de închisoare.

Din declaraţiile tinerei, care la momentul violului avea 16 ani, rezultă că fapta s-a comis în noaptea de 26 spre 27 decembrie, aceasta fiind obligată să întreţină relaţii sexuale cu perversiuni cu Adi Vasile Olteanu. Fata a mai declarat că a fost violată de patru ori după care a fost ameninţată cu un cuţit să nu spuna nimic. Plângerea a fost depusă de părinţii fetei, câteva zile mai târziu.

Olteanu nu a prea dat pe la instanţă în acest dosar, cel puţin până la momentul la care, anul trecut a fost arestat pentru furt şi lovire, fiind încarcerat în septembrie anul trecut. Olteanu se liberase din închisoare în vara lui 2010, după ce în 2008 fusese arestat preventiv pentru viol de domiciliu. Instanţa care l-a condamnat ieri l-a obligat şi la plata a 2000 lei către tânăra pe care a violat-o aceasta solicitând daune de 10.000 euro.

Sentinţa nu este definitivă, putând fi contestată cu recurs.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite