Aurel Bîcu, candidatul PP-DD la Primăria Focşani „Decebal Bacinschi trebuie să plece”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii lui Dan Diaconescu spun că au luat oraşul la picior şi au constatat că municipiul Focşani nu s-a dezvoltat deloc în cei 12 ani de când la conducerea primăriei se află actualul edil.

Reprezentanţii PP-DD au lansat un atac dur la adresa primarului în exerciţiu al Focşaniului, Decebal Bacinschi, pe care îl acuză de lipsa de implicare în problemele comunităţii.

„După 9 zile de campanie, îmi dau seama din zi în zi, din oră în oră, că domnul Bacinschi trebuie să plece. De 12 ani oraşul este în paragină, străzile sunt pline de gropi, fără trotuare. Am fost în Obor, unde sunt aceleaşi tarabe, aceleaşi magherniţe de 12 ani. Focşănenii doar locuiesc în Focşani, însă nu trăiesc aici, pentru că a trăi într-u oraş însemnă mult mai mult", a declarat într-o conferinţă de presă Aurel Bîcu.

Partidul lui Dan Diaconescu merge în alegeri pe mâna foştilor ofiţeri de armată

Şi candidatul PP-DD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea deplânge dezastrul în care a ajuns judeţul Vrancea.

„După 11 iunie, nu vom prelua nicio primărie din judeţ pe care o câştigăm fără o comisie de audit. Vom verifica toate contractele dubioase şi le vom prezenta la toată lumea. Noi ne propunem să gestionăm banii publici în interesul cetăţenilor", a spus Murgu Neagu, candidatul la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Focşani despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite