Aurel Bâcu, candidatul PP – DD la Primăria Focşani, îl atacă pe primarul Bacinschi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aurel Bâcu îl acuză pe primarul în funcţie
Aurel Bâcu îl acuză pe primarul în funcţie

Candidatul PP-DD pentru funcţia de primar al Focşaniului, Aurel Bâcu a atras atenţia asupra faptului că actualul primar Decebal Bacinschi continuă să piardă timpul inaugurând obiective care se regăsesc în patrimonial Consiliului Judeţean.

Aurel Bâcu îl atacă dur pe actualul primar al Focşaniului după ce acesta a mers astăzi să inaugureze un obiectiv care aparţine Consiliului Judeţean.

"Decebal Bacinschi, primarul Focşaniului pentru încă câteva zile ne sfidează încă odată prin inaugurarea Mausoleului Eroilor din cartierul Sud, fără ca respectivele lucrări să fi beneficiat de o recepţionare oficială. În lipsă de evenimente electorale şi ca să scape de huiduielile oamenilor care au ajuns la sapă de lemn, domnul Bacinschi a avut nefericita iniţiativă de a inaugura un mausoleu al eroilor, loc care nu se potiveşte defel cu faptele sale. În loc să sărbătorim finalizarea izolării termice a unui bloc sau terminarea reparaţiilor la una din numeroasele străzi de cartier lăsate de izbelişte Decebal Bacinschi merge să taie panglica unui obiectiv care aparţine de Consiliul Judeţean. Pentru ca mizeria să fie dusă până la capăt aduce omagii conducătorului iubit, Marian Oprişan, aşa cum a fost învăţat să facă. Cum era de aşteptat banii pentru lucrări merg la o firmă din Galaţi pentru că vrâncenii nu sunt consideraţi suficient de buni pentru astfel de contracte. Cuplul sinistru Oprişan - Bacinschi are sigur loc în cartea de istorie a judeţului Vrancea şi municipiului Focşani ei trebuind a fi creditaţi cu „meritele" distrugerii unui judeţ şi oraş altădată exemplu de bunăstare pentru restul ţării", a declarat Aurel Bâcu, candidatul PP - DD pentru funcţia de primar al Focşaniului.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Focşani despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite