Artistul Ştefan Bănică vine la Focşani  să facă declaraţii de dragoste femeilor. Spectacolul “Te iubesc, femeie!” are loc la Sala Polivalentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Bănică sărbătoreşte şi în acest an femeia prin două concerte extraordinare, care vor avea loc în Focşani, pe 6 martie şi în Piatra Neamţ pe 7 martie. Spectacolele “Te iubesc, femeie!” vor avea loc în Sălile Polivalente din respectivele localităţi, de la ora 19.30.

În urma cu şapte ani, Ştefan Bănică a început tradiţia concertelor dedicate doamnelor şi domnişoarelor, cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii. Anul acesta, pentru prima dată, spectatorii din ţară vor avea ocazia să se bucure de concertele „Te iubesc, femeie!”, care până acum au avut loc doar în Bucureşti.

Astfel, concertele Ştefan Bănică „Te iubesc, femeie!” vor avea loc în premieră în Focşani şi Piatra Neamţ, pe 6, respectiv 7 martie.

Playlist-ul concertelor „Te iubesc, femeie!” cuprinde cele mai frumoase cântece de dragoste lansate de-a lungul carierei de Ştefan Bănică. Producţia pune accent pe emoţie şi sentiment, însă nu vor lipsi invitaţii speciali şi momentele inedite, pline de emoţie şi bucurie.

Ştefan Bănică a lansat de-a lungul timpului foarte multe cântece de dragoste, iar spectacolul “Te iubesc, femeie!” este ocazia perfectă de a le dărui eternului feminin. Toţi cei prezenţi vor fi învăluiţi de o atmosferă unică, misterioasă şi pasională asemenea dragostei şi femeii.

În concert se vor regăsi cele mai frumoase melodii pe care le-a compus Ştefan Bănică de-a lungul carierei, cântece mai noi sau mai vechi, apărute pe discurile sale de-a lungul anilor. Unele piese au fost promovate pe radiouri, au fost hit-uri sau transformate în videoclipuri, dar altele au rămas doar pe albumele artistului sau au fost cântate rareori în concerte.
Dacă vrei să petreci o seară specială, vino împreună cu cei dragi la concertul Ştefan Bănică - “Te iubesc, femeie!”

6 martie, ora 19:30 – Focşani, Sala Polivalentă
7 martie, ora 19:30 – Piatra Neamţ, Sala Polivalentă
Biletele se găsesc la casele de bilete ale Sălilor Polivalente şi online, pe bilete.ro, eventim.ro.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite