Aproape 2000 de controale ale fiscului în primele zece luni din an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Direcţia de Finanţe Publice Vrancea a atras la buget sume mai mari de bani
Direcţia de Finanţe Publice Vrancea a atras la buget sume mai mari de bani

Inspectorii fiscali nu au ratat ocazia să adune suplimentar 46 de milioane de lei, pe care i-au vărsat la bugetul statului.

În primele zece luni din 2012, inspectorii fiscali din cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Vrancea au controlat 1900 de agenţi economice de pe raza judeţului, trei sferturi din aceştia fiind contribuabili persoane juridice.

Şi de această dată, inspectorii şi-au făcut norma de a atrage suplimentar la bugetul general consolidat aproximativ 46 de milioane de lei. Comparativ cu situaţia similară a anului trecut, sumele au fost mai mari cu 7,5 milioane de lei.

În acelaşi timp, de la începutul anului 2012, Direcţia Generală a Finanţelor Publice Vrancea a înaintat 25 sesizări instituţiilor abilitate pentru continuarea şi definitivarea cercetărilor în vederea stabilirii persoanelor vinovate şi a gradului de participare a acestora la infracţiunile constatate pentru un prejudiciu creat bugetului general consolidat în sumă totală de 6,99 milioane lei.

Totodată, în urma inspecţiilor generale şi parţiale desfăşurate de la începutul anului au fost emise 1.430 decizii de impunere în sumă de 42,64 milioane lei, fiind instituite 103 măsuri asiguratorii în valoare de 12,75 milioane lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite