ANI a depistat încă un ales incompatibil în Vrancea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ANI a descoperit mulţi incompatibili în Vrancea
ANI a descoperit mulţi incompatibili în Vrancea

Acesta este consilierul local Ionuţ Manuel Ciribaşa, din Bordeşti, care potrivit ANI s-a aflat în conflict de interese atunci când s-a aprobat concesionarea unui teren.

 Potrivit ANI, în exercitarea mandatului de consilier local  Ionuţ Manuel Ciribaşa, de la grupul APV, a participat la şedinţa Consiliului Local Bordeşti, în care s-a votat hotărârea prin care a fost aprobată concesionarea a 217,29 ha păşune comunală, păşune aflată în proprietatea publică a Consiliului Local al Comunei Bordeşti,  către Asociaţia Crescătorilor de Animale şi Producătorilor Agricoli Bordeşti.

Ori la această asociaţie Ciribaşa deţine calitatea de membru fondator, precum şi funcţia de Vicepreşedinte al Consiliului Director, fiind astfel în conflict de interese.

Concesionarea s-a realizat prin încheierea unui contract de concesiune semnat de către Consiliul Local al Comunei Bordeşti, în calitate de concedent, şi Asociaţia Crescătorilor de Animale şi Producătorilor Agricoli Bordeşti, în calitate de concesionar, reprezentată de către membrii fondatori ai acesteia printre care şi persoana evaluată de ANI.

Mai puteţi citi:

Viceprimarul Focşaniului, Gabriel Necula, riscă să-şi piardă funcţia după ce a fost declarat incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate

ANI spune că  Necula s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 29 ianuarie 2010 - 9 iulie 2012, întrucât a deţinut, simultan, atât funcţia  publică de Director la Camera Agricolă Judeţeană Vrancea, cât şi funcţia de administrator al S.C. NIGARO S.R.L.

Consilierului local PSD Liviu Oloeriu a scăpat ieftin de incompatibilitate, cu 500 de lei

Aleşii municipali au aprobat în şedinţa de consiliu local să-l sancţioneze cu retragerea indemnizaţiei pentru om lună pe consilierul local Liviu Oloeriu care a pierdut procesul de incompatibilitate cu Agenţia Naţională de Integritate.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite