A murit medicul Dănuţ Ceamburu, de la Serviciul de Ambulanţă Vrancea. În ziua de Crăciun ar fi împlinit 66 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dănuţ Ceamburu avea 66 de ani
Dănuţ Ceamburu avea 66 de ani

Medicul Ceamburu a condus Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vrancea în urmă cu câţiva ani şi avea înclinaţii artistice.

Lumea medicală din Vrancea este de azi mai săracă, după ce medicul Dănuţ Ceamburu, în vârstă de 66 de ani, a murit azi noapte la Spitalul din Vrancea.

Dănuţ Ceeamburu era medic la Serviciul de Ambulanţă Vrancea, instituţie pe care a şi condus-o în urmă cu mai mulţi ani. Ca medic, şi-a început cariera la dispensarul din Vrîncioaia. Ulterior s-a specializat în Pediatrie. 

„Unele dintre momentele cele mai plăcute au fost când am întâlnit după ani buni doi copii de şapte respectiv 13 ani şi despre care părinţii lor mi-au spus că trăiesc pentru că eu i-am ajutat”, ne spunea medicul în urmă cu câţiva ani.

Medicul avea şi valenţe artistice, era pasionat de Eminescu şi a scris în anul 2014 o carte de poezii.

"Dr. Danut Ceamburu, omul pentru care medicina a devenit un mod de-a trăi, de a sprijini, de-a dărui, uneori cu sacrificii personale. Putini ştiu sau...nu atât de multi cât ar trebui, că a fost un poet de o reală sensibilitate, era pasionat de sculptura în lemn şi în general de tot ce e frumos. N-am întâlnit niciodată un om pentru care un zâmbet de mulţumire care înflorea pe faţa unui om suferind, să valoreze atât de mult. Pentru tot ce aţi însemnat pentru noi toţi: colegi, prieteni, pacienţi sau simple cunoştinte, vă mulţumim! Dumnezeu să vă odihnească şi să vă aşeze în loja îngerilor salvatori în locul pe care l-aţi câştigat de drept", este mesajul colegilor săi de la Serviciul de Ambulanţă Vrancea.

CITIŢI ŞI:

Dănuţ Ceamburu este artistul de la Ambulanţă

ceamburu
Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite