A murit fostul senator Jan Vraciu, care a condus mulţi ani Partidul Democrat Liberal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jan Vraciu avea 62 de ani
Jan Vraciu avea 62 de ani

Acesta a suferit un infarct în locuinţa personală din Focşani, după ce se recupera în urma infectării cu noul coronavirus.

Jan Vraciu, fost subprefect de Vrancea, senator şi preşedinte al Partidului Democrat Vrancea, a murit marţi dimineaţă, în locuinţa personală din Focşani, în urma unui infarct.

Acesta a fost infectat cu noul coronavirus şi a avut o recuperare destul de dificilă, dar în ultima perioadă se simţea mai bine şi dădea semne că îşi va reveni.

Din nefericire, inima sa a cedat marţi dimineaţă. Jan Vraciu avea 62 de ani şi era soţul Dorinei Vraciu, director al Sistemului de Gospodărire a Apelor Vrancea şi consilier judeţean PNL.

El a fost subprefect în perioada 1996-2000, apoi preşedinte al PD, iar în anul 2004 a devenit senator. După 2008 a mai ocupat funcţii de conducere la Agenţia Naţională a Locuinţei, apoi a fost director în Ministerul Afacerilor Interne.

În ultimii ani a şef al Corpului de Control al primarului municipiului Tecuci.

Vă mai recomandăm:

Şeful Serviciului Urbanism din Primăria Panciu a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Avea doar 34 de ani şi era finul edilului

Un apreciat asistent medical a pierdut lupta cu COVID-19. Federaţia Sanitas: „Ionică este o nouă victimă a virusului ucigaş“

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite