Zeci de oameni cer la Craiova să o vadă pe Sorina şi să fie anulată adopţia VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protestatarii s-au strâns iniţial în Baia de Aramă
Protestatarii s-au strâns iniţial în Baia de Aramă

Câteva zeci de persoane s-au strâns duminică în faţa Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova în semn de protest faţă de modul abuziv în care fetiţa de 8 ani a fost luată cu mascaţii din casa asistenţilor maternali din Mehedinţi. Protestatarii cer anularea adopţiei şi vor să o vadă pe Sorina.

 Iniţial, oamenii s-au strâns în faţa Primăriei din Baia de Aramă, dar apoi au plecat cu un autocar şi cu mai multe maşini spre Craiova pentru a „vedea dacă Sorina este bine“.

Ei scandează „Uniţi pentru Sorina”, „Noi de aicea nu plecăm, nu plecăm acasă, fără Sorina noastră”, „Nu ne luaţi copiii, că sunt ai României” sau „Anulaţi adopţia”.

Decizia defintivă referitoare la adopţie a fost luată de Curtea de Apel Craiova, iar fetiţa a fost luată din familia asistentei materiale de un procuror al Parchetului Curţii de Apel Craiova.

Între timp, avocatul familiei adoptive a postat imagini video cu Sorina, în timp ce se joacă şi povesteşte că face torturi din marţipan.

„Copilul este foarte bine. Toata lumea întreabă oare ce face acum Sorina? Sorina se joacă împreună cu mama ei”, a declarat avocatul familiei Săcărin.

Manifestaţii pentru Sorina au avut loc şi vineri seară, dar şi sâmbătă seară, când numărul participanţilor a fost foarte mare.

Nemulţumirile au apărut după ce fetiţa adoptată de o familie de români din SUA a fost preluată într-un mod brutal de autorităţi de la asistentul maternal care o crescuse.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite