Wizz Air a deschis la Craiova a cincea bază din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noi rute vor fi operate de pe Aeroportul din Craiova
Noi rute vor fi operate de pe Aeroportul din Craiova

Compania aeriană Wizz Air va opera patru noi rute de astăzi din Craiova către Barcelona, Bologna, Dortmund şi Roma Ciampino.

Wizz Air a deschis la Craiova a cincea bază de operare din România. „Wizz Air nu numai că adaugă noi zboruri din Craiova, dar creşte, de asemenea, şi frecvenţa serviciilor deja existente către Londra Luton şi Milan Bergamo. Wizz Air oferă acum de la noua bază din România 6 rute către 4 ţări diferite. Extinderea companiei în România poate stimula piaţa locală a forţei de muncă în aviaţie şi sectorul turistic, mai mulţi turişti având acum posibilitatea de a călători în judeţul Dolj ”, se arată într-un comunicat al operatorului aerian .

Odată cu deschiderea punctului de operare vor fi create şi noi locuri de muncă la Craiova. „Cu aceste noi destinaţii, vom ajunge la o sută de mii de pasageri, o cifră incredibilă. Din acest moment, vom folosi din ce în ce mai des sloganul ”Oltenia prinde aripi!, pentru că – fac o subtilă trecere către Craiova Capitală Culturală – mulţi şi-ar dori să aibă unde să zboare, aşa cum are Oltenia noastră”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean  Dolj, Ion Prioteasa.

Conducerea Aeroportului din Craiova a declarat că peste 1000 de personae se vor îmbarca zilele acestea din oraşul nostru.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite