VIDEO Silviu Lung şi-a reluat activitatea de antrenor cu portarii la CS Universitatea Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mare portar al Naţionalei, care pe data de 8 ianuarie a provocat un accident de circulaţie, soldat cu un mort şi doi răniţi şi-a reluat activitatea de antrenor cu portarii la CS Universitatea Craiova.

Silviu Lung a revenit la antrenamente odată cu reunirea lotului CS Universitatea Craiova. „A fost un accident nefericit, suntem şoferi majoritatea, ştim ce înseamnă să pleci la un drum lung, ne rugăm să nu se întâmple un accident nimănui. Din păcate, în accidentul respectiv şi-a pierdut viaţa o persoană şi el este foarte afectat de acest lucru. Am discutat mult în ultima perioadă cu el, de-asta, am insistat să vină încă de duminică să stea cu noi. El are nevoie de noi, noi avem nevoie de el “, a declarat Gheorghiţă Geolgău, director general al CS Universitatea. 

VIDEO 

Silviu Lung a fost prezent astăzi la antrenamentul echipei CS Universitatea Craiova 

Fostul mare portar a provocat pe data de 8 ianurie un accident de circulaţie pe drumul european E79 un accident de circulaţie. Un bărbat de 41 de ani şi-a pierdut viaţa, iar doi fraţi de 15 şi 17 ani au ajuns la Spitalul Judeţean din Craiova. Silviu Lung a declarat că regretă că un om nevinovat a murit. 

A ieşit din comă

Andreea Niţu, în vârstă de 17 ani, a fost rănită în urma accidentului provocat de Silviu Lung. Tânăra a fost scoasă de medici din coma indusă în care se afla şi reacţionează bine la antrenamentul care i se administrează.

Fostul mare portar s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Mai citeşte şi:

FOTO VIDEO Silviu Lung, fostul portar al Universităţii Craiova, implicat într-un accident de circulaţie. O persoană a murit

FOTO VIDEO Bărbatul ucis de maşina lui Silviu Lung a fost înmormântat

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite