FOTO VIDEO Silviu Lung, fostul portar al Universităţii Craiova, implicat într-un accident de circulaţie. O persoană a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silviu Lung, fostul portar al Universităţii Craiova, implicat într-un accident de circulaţie FOTO Adevărul
Silviu Lung, fostul portar al Universităţii Craiova, implicat într-un accident de circulaţie FOTO Adevărul

Fostul portar Silviu Lung a fost implicat într-un accident rutier în judeţul Dolj şi s-a lovit la nas şi la frunte în urma impactului în care un bărbat de 41 de ani a murit, iar alte două persoane - doi fraţi de 15 şi 16 ani - au fost rănite.

UPDATE ORA 18.15 Oamenii legii i-au întocmit lui Silviu Lung, fost portar al echipei naţionale de fotbal, dar şi la Steaua Bucureşti şi Universitatea Craiova, dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Silviu Lung a fost testat de oamenii legii cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

UPDATE ORA 18.00 Un bărbat de 41 de ani a decedat, iar doi copii şi fostul portar al Universităţii Craiova au ajuns la spital. „Silviu Lungu a suferit doar câteva leziuni: s-a lovit puţin la nas şi la frunte, dar este bine, are toate semnele vitale, nu e absolut niciun pericol. Mi-a spus că îi pare rău că din vina lui a murit un om“, a spus Alexandru Cameniţă, medic neurochirurg în cadrul Spitalului Judeţean din Craiova. 

Maşina condusă de Silviu Lung a intrat pe contrasens, unde s-a lovit  frontal cu Renault Clio, condusă de un bărbat din Dolj. În urma accidentului un bărbat a murit pe loc.

În impact au fost răniţi şi o fată de 16 ani şi fratele acesteia, în vârstă de 15 ani, iar potrivit medicilor în starea cea mai gravă este tânăra.

„În cazul tinerei se pare că este vorba de o traumă acută severă, iar în funcţie de rezultatele investigaţiilor se va decide şi opţiunea terapeutică. În momentul de faţă funcţiile vitale sunt stabile pentru toate cele trei persoane, însă dintre acestea în starea cea mai gravă este tânăra, care are un hematom cranio-cerebral. Rămâne de văzut care sunt interpretările investigaţiilor făcute până acum", a spus Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al SJU Craiova. Fata va rămâne internată pe Secţia de Neurochirurgie, iar băiatul de 15 ani, care a suferit o contuzie toracică, este internat la Secţia de chirurgie-ortopedie-pediatrie a SJU Craiova, a mai spus sursa citată.

Soţia bărbatului mort în accident a povestit că soţul ei îi ducea pe cei doi copiii de 15 şi 16 ani la un liceu din Craiova.

"Soţul meu a plecat de dimineaţă de acasă şi i-am spus să aibă grijă, iar el mi-a răspuns: «N-ai tu treabă, ştii cum merg, numai să nu intre altul în mine». Acum unul care nu s-a asigurat m-a lăsat singura cu trei copii", a declarat Ramona Niţu, soţia bărbatului mort. Femeia a precizat că mai are un băiat de zece ani.

Silviu Lung, fostul portar al Universităţii Craiova, implicat într-un accident de circulaţie

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dolj, Amelia Căprărin, a declarat pentru Mediafax că accidentul a avut loc pe drumul european E 79, ce leagă Craiova de Calafat, în localitatea Radovani. "În accident au fost implicate două maşini - un Renault Clio în care se aflau trei persoane şi un autoturism Mercedes condus de fostul internaţional Silviu Lung. În urma impactului o persoană din Renault a decedat, iar alte trei - două din Renault şi Silviu Lung - au fost rănite", a spus Căprărin.

Silviu Lung - implicat intr-un accident de circulatie FOTO Mediafax

Silviu Lung FOTO Mediafax 

Gheorghiţă Geolgău, fostul coleg de echipă a lui Silviu Lung, a declarat pentru Fanatik:  “Este rănit la cap. Am vorbit cu el acum 30 de minute, era în salvarea în drum spre Craiova. Mi-a spus că are mari dureri, nici nu putea să vorbească bine! Era singur în maşină. În accident a murit o persoană!”

Silviu Lung are 57 de ani şi a început să evolueze ca portar în anul 1971, la clubul Victoria Carei, după care din 1974 şi până în 1998 a fost portar la Universitatea Craiova, de unde a plecat la Steaua Bucureşti. Pentru o scurtă perioadă, între 1990-1991, Lung a fost la echipa spaniolă CD Logrones, revenind apoi în România, la Electroputere Craiova, şi apoi din nou la Universitatea Craiova. El s-a retras din activitatea de fotbalist în anul 1994.

Silviu Lung a evoluat şi la echipa naţională a României, în 77 de meciuri, făcând parte din lotul României la Euro 1984 şi laCcampionatul Mondial din 1990. Ulterior, el a devenit antrenor. În prezent, Silviu Lung este antrenor la CS Universitatea Craiova.

Silviu Lung, implicat într-un accident de circulaţie. Declaraţiile medicilor despre starea sa de sănătate

Citeşte şi:

Cariera lui Silviu Lung, între Craiova Maxima şi naţionala României. Portretul celui mai bun portar pe care l-a dat Bănia fotbalului românesc

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite