VIDEO Silviu Lung, din nou în faţa instanţei. Fostul mare portar al Universităţii Craiova, acuzat de ucidere din culpă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mare portar al Universităţii Craiova a fost implicat pe data de 8 ianuarie 2014 într-un grav accident de circulaţie. Un bărbat de 41 ani a murit pe loc, iar doi fraţi au ajuns la spital.

Anchetatorii au stabilit că maşina condusă de fostul portar al naţionalei a intrat pe contrasens, iar din cauza neadaptării vitezei, a lovit frontal un alt autoturism. În urma impactului un bărbat de 41 de ani a murit pe loc, iar doi fraţi au ajuns la Spitalul Judeţean din Craiova. Silviu Lung a fost trimis în judecată pentru vătămare corporal şi ucidere din culpă. Procesul se află pe rol la Judecătoria Craiova, iar magistraţii au stabilit  pentru astăzi un nou termen.  

VIDEO

Silviu Lung, fostul portar al Universităţii Craiova, implicat într-un accident de circulaţie

Accidentul în care a fost implicat Silviu Lung  a avut loc pe data de 8 ianuarie 2014  pe drumul european E 79, ce leagă Craiova de Calafat, în localitatea Radovan.

Silviu Lung are 58 de ani şi a început să evolueze ca portar în anul 1971, la clubul Victoria Carei, după care din 1974 şi până în 1998 a fost portar la Universitatea Craiova, de unde a plecat la Steaua Bucureşti. Pentru o scurtă perioadă, între 1990-1991, Lung a fost la echipa spaniolă CD Logrones, revenind apoi în România, la Electroputere Craiova, şi apoi din nou la Universitatea Craiova. El s-a retras din activitatea de fotbalist în anul 1994.
 
Silviu Lung a evoluat şi la echipa naţională a României, în 77 de meciuri, făcând parte din lotul României la Euro 1984 şi laCcampionatul Mondial din 1990. Ulterior, el a devenit antrenor. În prezent, Silviu Lung este antrenor la CS Universitatea Craiova.
 

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite