VIDEO Şapte maşini, distruse de doi copaci prăbuşiţi în Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şapte autoturisme au fost avariate din cauza unor copcai care s-au prăbuşit
Şapte autoturisme au fost avariate din cauza unor copcai care s-au prăbuşit

Şapte autoturisme au fost distruse joi de doi copaci care s-au prăbuşit în curtea liceului UCECOM. Maşinile erau parcate în faţa unui service auto.

Proprietarii autoturismelor au suferit un şoc în momentul în care au aflat ce s-a întâmplat. Oamenii au venit imediat la faţa locului şi au declarat că vor să fie despăgubiţi. 

„Nu este vina noastră pentru ce s-a întâmplat. Maşina mea a fost destul de rău avariată. Trebuie să plătească cineva pentru tot. Nu este normal aşa ceva. Bine că nu s-a întâmplat o tragedie. Puteau să cadă copacii peste noi”, a spus unul dintre proprietari. 

Angajaţii au declarat că totul s-a întâmplat într-o fracţiune de secundă. „Eu dădeam chit la maşină şi am văzut cum a căzut plopul. Dacă era cineva în apropiere îl făcea praf. Eu am fugit pe ultima sută de metri”, a povestit  un martor.

   

Şapte maşini au fost distruse de doi copaci care s-au prăbuşit 

Conducerea Regiei Autonome a Domeniului Public şi Fondului Locativ Craiova a declarat că pomii puteau fi tăiaţi doar la solicitarea oamenilor. 

Pentru scoaterea copacilor au intervenit pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj şi angajaţi ai Administraţiei Domeniului Public şi Fondului Locativ Craiova.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite