VIDEO Imagini demne de Dosarele X deasupra unei biserici din Craiova: „Nu am mai văzut aşa ceva. Este semn rău de la Dumnezeu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deasupra unei biserici din Valea Roşie, un cartier al Craiovei, au apărut în urmă cu două zile imagini desprinse parcă din altă lume. Oamenii au putut observa cum exact deasupra lăcaşului de cult a apărut o tornadă. Oltenii cred că este semn rău şi sunt siguri că vine sfârşitul lumii.

Imaginile surprinse deasupra bisericii au apărut din senin, iar totul a durat 43 de secunde. Oamenii au povestit că nu au mai văzut niciodată aşa ceva şi sunt convinşi că este un semn divin de la Dumnezeu.

„Cred că ne avertizează de ceva. Este un semn rău şi ebuie să ne revenim şi să fim mai buni unii cu alţii. Eu locuiesc în cartierul Valea Roşie de 40 de ani şi niciodată nu am văzut aşa ceva deasupra bisericii“, a spus Liliana Stan, o enoriaşă.

VIDEO

O tornadă a fost filmată deasupra unei biserici din Craiova


Unii olteni sunt convinşi că vine sfârşitul lumii, iar acestea sunt semne clare.

„De ce au apărut astfel de imagini deasupra bisericii? Trebuie să ne punem un semn de întrebare. Dumnezeu încearcă să ne arate calea cea bună, însă acum depinde doar de noi. Eu cred că o să vină Apocalipsa. Doamne fereşte de aşa ceva. Eu cred că acest semn prevesteşte ceva rău. Este un fum negru, iar acest lucru nu poate să fie ceva divin“, a povestit o localnică.  

Preotul bisericii din cartierul Valea Roşie a precizat că nu a văzut imaginile, dar este convins că este vorba de un fenomen metorologic. „Ar trebuie să ne îndreptăm mai mult către Dumnezeu. Este vorba despre un fenomen al naturii. Nu este vorba despre nimic altceva“, a decalarat Nicolae Constantin, preot.   

       
 

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite