VIDEO - imagini care vă pot afecta emoţional: un tânăr din Craiova a fost bătut în plină stradă de un clan de romi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Topor a fost bătut în plină stradă de un clan de romi din Craiova
Alin Topor a fost bătut în plină stradă de un clan de romi din Craiova

Alin Topor, în vârstă ded 22 de ani, din Craiova, a fost bătut aseară în plină stradă de un clan de romi. Tânărul a ajuns la spital cu luxaţie claviculă stângă, traumatism cranio-cerebral minor şi plăgi superficiale bărbie şi buza superioară.

UPDATE/ Agresorii sunt cercetaţi în stare de libertate pentru lovire şi alte violenţe. 

Victima se află în acest moment la Secţia 5 Poliţie şi este audiat de oamenii legii. Tânărul a declarat că o să depună plângere împotriva bătăuşilor. Alin Topor a fost bătut în plină stradă de un clan de romi din Craiova. Pe imaginile surpinse de camerele video se vede clar cum tânărul este lovit fără milă de agresori. 

VIDEO 

Un băiat este bătut în plină stradă de un grup de romi 

Oamenii legii i-au identificat pe tinerii implicaţi în scandal şi fac cercetări sub aspectul săvîrşirii d eloviiri şi alte violenţe. În funcţie de numărul de zile de îngrijri medicale se va face încadrarea juridică. 

Mama tânărului declarat că agresorii l-au lovit cu pumnii şi cu picioare şi l-au tăiat pe faţă cu un cuţit. „Au fugit după el şi l-au aruncat într-o grădină şi l-au tăiat cu un cuţit. Are mâna stângă dislocată şi este bătut cu pumnalul în cap. Vreau să ajung cu oamenii aceştia până în pânzele albe. Îi distrug pe cei care mi-au bătut copilul astăzi”, a declarat Victoria Topor, mama băiatului agresat.

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite