VIDEO Fostul boxer Cosmin Pîrvu, băiatul interlopului „Caiac”, condamnat la 1 an şi 8 luni de închisoare pentru trafic de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băiatul interlopului „Caiac” a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei Craiova la 1 ani şi 8 luni de închisoare cu executare. Cosmin Pîrvu este acuzat de comiterea infracţiunii de trafic de droguri.

Procurorii DIICOT-Craiova au găsit găsit 1.200 de grame de substanţe etnobotanice şi peste 250 de ţigarete la domiciliile suspecţilor. Cosmin Pîrvu,  Andrei Dincă, de 18 ani, Dragoş Dorobanţu zis „Pif”, de 24 de ani, Radu Mîrşan, zis „Duki” de 23 de ani, Cristian Dumitru zis „Dinamo” de 22 de ani, Ştefăniţă Marta zis „Oaie”, de 20 de ani, Mădălin Curteanu zis „Hazard”, de 25 de ani, Ionuţ Cioroianu, de 20 de ani şi Adrian Caitanovici de 21 de ani, sunt acuzaţi de comiterea infracţiunii de trafic de droguri.

Condamnaţi la închisoare cu executare

Fostul boxer Cosmin Pîrvu a fost condamnat ieri de magistraţii Judecătoriei Craiova la 1 ani şi 8 luni de închisoare cu executare. Mădălin Curteanu şi Dumitru Radu, au primit fiecare o pedeapsă de doi ani de închisoare cu executare, iar  Andrei Dincă, Dragoş Dorobanţu, Radu Mîrşan, Ştefăniţă Marta, Ionuţ Cioroianu şi Adrian Caitanovici - au fost condamnaţi la câte un an şi patru luni de închisoare cu suspendare. Sentinţa dată nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

VIDEO

Fiul interlopului „Caiac” a practicat boxul profesionist. Oamenii legii i-au întocmit dosar penal şi  pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite