VIDEO Cutiile negre ale avionului care a derapat au fost deschise la Timişoara.Discuţiile din cabina piloţilor sunt codificate, aşa că deocamdată nimeni nu a aflat nimic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Avionul a derapat la decolare, iar la bord se aflau 48 de pasageri
Avionul a derapat la decolare, iar la bord se aflau 48 de pasageri

Un avion cu 48 de pasageri la bord a derapat la decolare pe Aeroportul din Craiova pe data de 13 februarie. Cutiile negre ale apartului de zbor au fost trimise la Bucureşti, dar procurorii aşteaptă un aşteaptă din partea specialiştilor un raport legat de decriptarea discuţiilor din cabina piloţilor, ce ar putea lămuri condiţiile în care s-a petrecut incidentul.

Pasagerii au declarat atunci că s-au speriat atât de tare, încât au sărit de la trei metri din avion. Unii dintre ei au suferit leziuni şi au avut nevoie de îngrijiri medicale „ Toată lumea s-a panicat şi am ieşit imediat afară din aeronavă. Se simţea miros puternic de gaz şi am crezut că o să explodeze. M-am lovit la piciorul drept, dar în rest sunt bine“ a spus Maria Vasilache, pe data de 13 februarie.

VIDEO

Cutiile negre au fost deschis la Timişoara

Procuroroo au întocmit un dosar penal în cazul accidentului de la Craiova “Într-adevăr, a avut loc, la Timişoara, desigilarea cutiilor negre ale aeronavei implicate în incidentul aviatic de pe Aeroportul din Craiova. La desigilare a fost desemnat, prin comisie rogatorie, să participe un procuror de la Parchetul Curţii de Apel Timişoara. Cutiile negre s-au predat reprezentanţilor Autorităţii Aeronautice Române pentru ca specialiştii lor să le decripteze, urmând să fie înaintat un raport preliminar Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova imediat după decriptare”, a  declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, procuror Ionel Grigorie.

Avionul care a derapat la decolare a fost dus la Fabrica de Avioane din Craiova pentru reparaţii.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite