VIDEO Cum au sărit colegii în apărarea poliţistului în pantaloni scurţi filmat făcând ordine în trafic. „Vrem să ajutăm şi ne pun la zid. Ce fac şefii?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Politist filmat in pantaloni scurti FOTO Info Trafic 24

Zeci de poliţişti din ţară au sărit în apărarea colegului lor de la Giurgiu, filmat în urmă cu două zile când urca în maşina Poliţiei în pantaloni scurţi. Imaginile au ajuns pe Facebook şi au stârnit comentarii de tot soiul. "La ce se pricep românii cel mai bine: să râdă unii de alţii şi guvernanţii de toţi", a fost comentariul apreciat de sute de de internauţi.

Filmuleţul cu poliţistul din Giurgiu îmbrăcat în pantaloni scurţi a fost postat luni, 11 martie, pe pagina de Facebook Info Trafic 24. 

Imediat, şefii au reacţionat. "În urma apariţiei în spaţiul public a acestor imagini, compartimentul de Relaţii Publice al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu este abilitat să comunice următoarele: În cauză, conducerea I.P.J. Giurgiu a dispus verificări interne prin Compartimentul de Control Intern, la finalizarea cărora vor fi dispuse măsurile legale care se impun”, s-a arătat într-un comunicat al IPJ Giurgiu.

Când au citit comunicatul, mai mulţi poliţişti au reacţionat. "Vrem să ajutăm şi ne pun la zid. Ce fac şefii? Se spală pe mâini. Cum să dai un astfel de comunicat când tu, ca şef, imediat ai aflat ce s-a întâmplat acolo. Fusesei informat că omul tău îşi făcea treaba.  De ce continuaţi să folosiţi limbajul ăsta de lemn care ne face numai rău? Ce să înţeleagă omul când citeşte anunţul făcut de conducerea Inspectoratului? Frate, e clar, miliţianul ăla de poliţist a comis-o şi e cercetat. ", a comentat un poliţist din Craiova.

Imediat, sindicaliştii de la Europol au reacţionat şi ei. "Ceea ce nu s-a spus în presă a fost faptul că poliţistul se întorcea de la o activitate sportivă programată la nivelul IPJ Giurgiu, care conform legislaţiei în vigoare, se efectuează pe post în timpul serviciului. În drum spre sediul postului de poliţie unde trebuia parcată autospeciala de poliţie, acesta a reuşit să evite producerea unei tragedii din partea unui autoturism cu numere bulgăreşti care nu acordase prioritate într-o intersecţie şi care continua să conducă haotic, astfel că producerea unui grav accident ar fi fost iminentă.

Acesta a reuşit să oprească pe acel şofer şi a anuţat de îndată poliţiştii rutieri aflaţi în zonă. Astfel dintr-un poliţist cu atitudine care a reuşit să evite o tragedie, s-a transformat într-un paria al reţelelor de socializare", au spus sindicaliştii.

Comentariile internauţilor nu au întârziat să apară. Unii au luat apărarea poliţistului, alţii l-au atacat dur. "La ce se pricep românii cel mai bine: să râdă unii de alţii şi guvernanţii de toţi", a scris o tânăra pe reţeaua de socializare, comentariul său primind sute de aprecieri.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite