VIDEO Bărbatul care a împuşcat un tânăr într-un fast-food din Filiaşi, condamnat la închisoare cu suspendare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un bărbat şi-a făcut singur dreptate în urmă cu doi ani într-un fast-food din Filiaşi
Un bărbat şi-a făcut singur dreptate în urmă cu doi ani într-un fast-food din Filiaşi

Un tânăr de 26 de ani din Filiaşi a fost împuşcat în urmă cu doi ani, cu un pistol de cauciuc într-un fast-food din Filiaşi.  Agresorul a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel din Craiova la opt luni de închisoare cu suspendare.

Costinel Cosmin Tudorică, în vârstă de 28 de ani, din Filiaşi, a fost deranjat de faptul că un bărbat de 47 de ani vorbea prea tare. Tânărul s-a ridicat la masă şi l-a luat la bătaie pe Marin Popa, de 47 de ani, din comuna Vişina Nouă, Olt. Victima se mai afla cu un tânăr de 26 de ani, din Craiova, care a scos un pistol şi l-a împuşcat pe Tudorică în abdomen. Incidentul a avut loc în urmă cu doi ani într-un fast-food din localitate.     

Cătălin Eduard Pîrvulescu a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire şi alte violenţe şi uz de armă neletală. Oamenii legii i-au întocmit dosar şi lui Costinel Cosmin Tudorică pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire şi alte violenţe. Arma era deţinută legal de tânărul de 26 de ani. 

VIDEO

Judecătoria Filiaşi l-a condamnat anul trecut pe Cătălin Eduard Pîrvulescu la 8 luni închisoare cu suspendare pe durata unui termen de încercare de 2 ani şi 8 luni, iar victima sa a primit un an de închisoare cu suspendare pe durata unui termen de încercare de 3 ani pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Inculpalpaţii au făcut recurs, însă magistraţii Curţii de Apel din Craiova au respins cererile. Sentinţa dată este definitivă.

Cosmin Tudorică trebuie să  îi  achite lui Marin Popa suma de 1.500 de lei drept daune morale, iar Pârvulescu să-i plătească lui Tudorică. Suma de  5.000 de lei drept daune morale. Cosmin Tudorică a mai fost obligat de instanţă să achite Spitalului de Urgenţă Craiova 1.714 de lei, sumă ce reprezintă contravaloarea asistenţei medicale acordate părţii vătămate Popa Marin.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite