VIDEO Accident grav în Dolj. Un tânăr a murit după ce maşina în care era a părăsit drumul şi a distrus un gard de beton

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc din cauza vitezeiîn comuna doljeană Teasc
Accidentul a avut loc din cauza vitezeiîn comuna doljeană Teasc

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna doljeană Teasc, a murit pe loc după ce maşina în care se afla a părsit drumul şi a intrat direct într-un gard de beton şi s-a oprit în curtea unui vecin.

Tragicul accident a avut loc după miezul nopţii, în comuna doljeană Teasc. Şoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei într-o curbă, a dărâmat un gard de beton şi s-a oprit în curtea unui vecin. „Am auzit o bubuitură şi am ieşit imediat să văd despre ce este vorba. M-am îngrozit când am văzut maşina răsturnată la mine în curte. Un tânăr a decedat din păcate. Accidentul a avut loc din cauza vitezei“, a spus proprietarul.

VIDEO

În urma accidentului un tânăr a murit pe loc

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare coprorală.

VIDEO

Accidentul a avut loc în comuna Teasc din judeţul Dolj

Şoferul şi un adolescent în vârstă de 17 ani au ajuns la Spitalul Judeţean din Craiova. „Au plecat de la bar, iar în curbă au pierdut controlul volanului. Cu siguranţă au avut viteză. Maşina a fost distrusă în proporţie de 90%“, a povestit un martor.

Tânărul care a decedat pe loc s-a întors în urmă cu câteva zile din Anglia să îşi petreacă sărbătorile alături de familie.  
 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite