UPDATE Un poliţist din Olt, împuşcat în cap cu propriul pistol. Bărbatul este în stare gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Dumitrescu, din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) Olt, a ajuns miercuri în spitalul din Craiova, după ce a fost împuşcat în cap marţi seara. Deşi din primele informaţii a rezultat că bărbatul s-a împuşcat singur în cap, din cauza unor neînţelegeri cu iubita, mai apoi au apărut informaţii că de fapt Dumitrescu ar fi fost împuşcat în cap din greşeală chiar de prietena lui, care manevra pistolul.

UPDATE 8.40: Conform unor surse din cadrul IPJ Olt, arma cu care s-a rănit poliţistul nu era cea de serviciu, bărbatul deţinând-o legal. Deocamdată nu este foarte clar dacă poliţistul s-a împuşcat singur sau iubita lui l-a împuşcat din greşeală.

„În cursul acestei nopţi, în jurul orei 00.54, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au fost sesizaţi, prin apel unic de urgenţă SNUAU 112, de către un bărbat de 38 ani, din municipiul Slatina, judeţul Olt, cu privire la faptul că acesta a fost sunat de către o tânără de 28 ani, tot din municipiu, care i-a comunicat faptul că, în timp ce manevra un pistol, care aparţinea legal prietenului ei, ofiţer în cadrul S.C.C.O. Olt, pistolul  s-a descărcat, rănind-o pe aceasta la mână, iar pe prietenul ei, în zona capului.

Imediat o echipă operativă s-a deplasat la adresa indicată, iar victimele au fost transportate la o unitate medicală“, a transmis IPJ Olt prin intermediul unui comunicat de presă.

Scenariul producerii evenimentului are, la acest moment, mai multe variante. Una dintre acestea este că femeia ar fi manevrat, într-adevăr, pistolul, glonţul penetrând mâna stângă a femeii şi intrând prin ceafa bărbatului, situaţie care exclude varianta sinuciderii.

Prietena bărbatului ar fi fost cea care a sunat iniţial la Ambulanţă, în jurul orei 0,40, însă nu a putut să le explice salvatorilor exact ce se întâmplă, fiind într-o stare foarte agitată. A revenit, de altfel, cu mai multe telefoane, la 0,54 echipajul de salvare pornind către adresa indicată.

Ştirea iniţială

În cauză se continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, pentru stabilirea condiţiilor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul“

Poliţistul a ajuns la Spitalul din Slatina în stare gravă, iar imediat medicii l-au transferat la Craiova. „De la noi s-a deplasat echipajul cu medic, însoţit de echipajul SMURD, au preluat de acolo două victime, care prezentau plăgi prin împuşcare. Este vorba despre un bărbat de 33 de ani, cu o plagă frontală produsă prin împuşcare, cu o stare destul de gravă şi o femeie de 26 de ani, cu o plagă împuşcată a mâna stângă. Au fost transportaţi la Spitalul Slatina, iar tânărul a fost transportat mai departe către spitalul din Craiova”, a declarat Alina Duminică, purtător de cuvânt Serviciul de Ambulanţă Olt.

Vom reveni cu amănunte!

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite