Un copil de 13 ani a murit înecat în zona unui baraj din Dolj

0
Publicat:

Poliţia din Dolj a deschis dosar un penal pentru a stabili împrejurările decesului unui copil de 13 ani, care a murit înecat în zona unui baraj.

Pompierii de la ISU l-au găsit pe băiat. FOTO Arhivă
Pompierii de la ISU l-au găsit pe băiat. FOTO Arhivă

Nefericitul eveniment a avut loc sâmbătă, 1 iunie 2024, într-o baltă din zona barajului Castranova din judeţul Dolj. Trupul băiatului a fost găsit, însă a fost prea târziu pentru a putea fi salvat.

„Poliţişti din cadrul Secţiei nr.4 Poliţie Rurală Coşoveni au fost sesizaţi de un tânăr, de 22 de ani, din comuna Castranova, cu privire la faptul că un minor de 13 ani, ar fi intrat în balta din zona barajului Castranova şi nu a mai ieşit. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind solicitat sprijinul pompierilor din cadrul ISU Dolj şi a scafandrilor în vederea căutării şi identificării minorului”, a transmis Poliţia judeţului Dolj.

În urma evenimentului, poliţiştii au deschis dosar penal care vizează infracţiunea de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite