Un bătrân de 72 de ani a violat două fetițe de 5 ani. Le-a ademenit cu must, iar în casă a început să le lovească

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul le-a agresat sexual pe cele două fetițe care sunt verișoare, iar apoi le-a amenințat că le va ucide dacă vor spune ce s-a întâmplat. Oroarea s-a petrecut în localitatea doljeană Bârca.

Pensionarul care le-a violat pe fetițe a fost reținut SURSA IPJ Dolj
Pensionarul care le-a violat pe fetițe a fost reținut SURSA IPJ Dolj

În seara zilei de 27 septembrie, o femeie din localitatea doljeană Bârca, Cluj, a sunat disperată la 112 și a spus că fetița și nepoțica ei, ambele în vârstă de 5 ani, au fost violate de un vecin, un bătrân în vârstă de 72 de ani.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, iar în urma cercetărilor au stabilit că fetițele fuseseră la plimbare, iar când au ajuns acasă au spus că mai vor să stea puțin pe afară. Au rămas pe bancă, în fața casei.

Vecinul din apropiere le-a văzut și le-a invitat la el să le dea niște "must dulce". Copilele îl cunoșteau și au intrat imediat în casa acestuia. 

Când le-a văzut în gospodărie, bărbatul s-a năpustit asupra lor, le-a bătut, iar apoi le-a dezbrăcat. Degeaba fetițele au încercat să se împotrivească și să strige după ajutor. 

Într-un târziu, au reușit să scape, au alergat disperate la părinți și au povestit totul.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzția de viol (două acte materiale) şi coruperea sexuală a minorilor, fiind dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

El va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea, în vederea luării unei măsuri preventive.

Pensionarul este văduv și are doi copii.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite