Un bărbat din judeţul Dolj i-a făcut câinelui cavou în curte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul i-a făcut câinelui un mic altar în curte
Bărbatul i-a făcut câinelui un mic altar în curte

Un doljean şi-a îngropat câinele în curte, iar zi de zi îi aprinde câte o lumânare la căpătâi. Oamenii din localitate spun că între patruped şi stăpân a existat o legătură strânsă de prietenie.

Marian Tuţu, de 53 de ani, din comuna doljeană Melineşti, a fost devastat anul trecut, când Shelia, un câine rasa Amstaff a murit.Timp de câteva luni, bărbatul a ţinut cadavrul animalului într-o cameră. Nu a suportat ideea că cel mai bun prieten al lui s-a stins din viaţă„Am strâns bani şi i-am cumpărat un cosciug. Mi-am înmormântat prietena cea mai bună în curte. Cu greu am putut să trag pământ peste căţeluşa mea de suflet. Shelia, pentru mine, a fost ca o adevărată soră. Deşi era doar un câine, tot timpul m-a înţeles din priviri şi a fost alături de mine timp de opt ani, şi la bine şi la greu.După cum vedeţi, aici în curte i-am făcut şi un fel de cavou, iar zi de zi vin şi vorbesc cu ea. Îi aprid şi câte o lumânare. Poate unii nu mă înţeleg, dar legătura dintre om şi animal este minunată", a spus bărbatul.

caine 4

CLICK aici pentru GALERIE FOTO

Vecinii bărbatului spun că rar vezi o astfel de prietenie între un om şi un câine. „Şi eu am un animal în curte, dar nu îi dau atâta importanţă cum i-a dat Marian câinelui care i-a murit  Tot timpul erau împreună. Shelia era cu un pas în spatele stăpânului. Parcă îl veghea de acolo, să nu păţească ceva. A fost devastat o bună perioadă de timp, după ce şi-a pierdut prietena cea mai bună. Parcă nu mai era el. Tot timpul era trist şi nu vorbea cu nimeni. Acum îl văd zi de zi cum stă în faţa mormântului şi vorbeşte cu poza câinelui. Cred că nu a trecut peste acest moment dificil din viaţa lui ", a spus un prieten al lui Marian Tuţu.

Craiova


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri