Tânărul care a lovit o ambulanţă aflată în misiune nu avea permis de conducere. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul care a lovit o ambulanţă aflată în misiune a fost reţinut Foto: Arhiva
Şoferul care a lovit o ambulanţă aflată în misiune a fost reţinut Foto: Arhiva

Dănuţ Petcu, în vârstă de 18 ani, din comuna doljeană Vîrvoru de Jos, este acuzat de comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, parasirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor şi conducere fără permis.

Tânărul a lovit pe data de 8 august o ambulanţă care transporta doi pacienţi şi a fugit de la locul accidentului. Autoturismul a fost proiectat pe scuarul ce desparte sensurile de mers şi a accidentat o fată de 13 ani care traversa strada regulamentar. Bărbatul a fost prins ieri de oamenii legii şi reţinut pentru 24 de ore. Dănuţ Petcu nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.„Este acuzat de comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, parasirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor şi conducere fără permis”, a spus Alin Apostol, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Tânărul va fi dus astăzi  la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunerea de arestare preventivă.

Vom reveni cu amănunte!

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite