Tânăr din Dolj acuzat că și-a ucis părinții, apoi a fugit. Victimele au fost găsite după câteva zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi soți din comuna doljeană Mîrșani au fost găsiți morți în casa în care locuiau, după ce polițiștii au fost alertați de o vecină care nu îi mai văzuse de câteva zile. Principalul suspect este chiar fiul victimelor, care a fost reținut.

Doi soți au fost găsiți morți în casă după câteva zile de la deces FOTO Arhiva Adevărul
Doi soți au fost găsiți morți în casă după câteva zile de la deces FOTO Arhiva Adevărul

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Secţiei nr. 12 Poliţie Rurală Daneţi au fost sesizaţi de o femeie din comuna Mîrşani, că vecinii săi nu au mai fost văzuţi din data de 8 septembrie.

„La data de 13 septembrie a.c., ora 13.00, polițiștii Secției nr. 12 Poliție Rurală Daneți au fost sesizați de o femeie din comuna Mîrșani, cu privire la faptul că vecinii săi, un bărbat, de 61 de ani și o femeie, de 50 de ani, nu au mai fost văzuți din data de 8 septembrie a.c. La fața locului s-au deplasat polițiștii însoțiți de tehnician criminalist, iar, în imobil, pe pat, au fost găsite cele două persoane, decedate, cadavrele fiind în stare de putrefacție“, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

Potrivit sursei citate, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, a fost constituită echipă complexă de cercetare, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Secției nr. 12 Poliție Rurală Daneți și Serviciului Criminalistic.

Cadavrele celor doi soți au fost transportate la morga Spitalului Clinic Județean Filantropia Craiova, unde medicul legist de la I.M.L. Craiova a constatat preliminar, în cazul ambelor victime, că moartea ar fi fost violentă.

În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că, în perioada 8-9 septembrie, fiul victimelor, un tânăr de 28 de ani, din Craiova, și-ar fi lovit în cap părinții, de mai multe ori, cu un obiect dur, după care ar fi părăsit locuința.

Procurorul criminalist care a preluat ancheta a deschis dosar penal pentru infracțiunea de omor asupra unui membru de familie.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și dus în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Dolj.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite